Ankieta EV Klub

Electron

Zadomawiam się
Dostaliście ankietę do wypełnienia od nie elektrowóz tylko EV Klub? Ja dostałem i próbowałem wypełnić zanim się nie pożygalem od kolejnego miejsca z którego bije uformowana Volkswagenowo propaganda. EVK idąc na to stał się kolejnym autoświatem. Nein. Danke.

Zmieniłem na EV Klub, bo to jednak nie Elektrowóz.

Last edited:

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Dostaliście ankietę do wypełnienia od elektrowóz? Ja dostałem i próbowałem wypełnić zanim się nie pożygalem od kolejnego miejsca z którego bije uformowana Volkswagenowo propaganda. Elektrowóz idąc na to stał się kolejnym autoświatem. Nein. Danke.

Żadnej ankiety nie rozsyłaliśmy.

Poproszę o link do niej albo screenshota. Jeśli faktycznie podpisana jest jako "Elektrowóz", to ktoś się może pod nas podszywać.

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
To ankieta EV Klub Polska. I rzeczywiście pytania są ułożone w bardzo nielogiczny i niekonsekwentny sposób. Możliwe, że jest to ustawione pod VW. Prawdopodobnie nie dotarłem do tego etapu badania, bo wcześniej odechciało mi się odpowiadać.

Dzięki za informację. Mam nadzieję, że nie podpisano jej naszą nazwą, bo prezes tego klubu ma pewne doświadczenia z podszywaniem się pod nas ;)

Pamiętam, że Volkswagen realizował kiedyś jakiś projekt badawczy z jakąś agencją. Nie wiem, czy agencja jeszcze istnieje, bo było tam jakieś zamieszanie. Niestety, robiło to złe wrażenie, niby podejście naukowe, a jednak nie.

Co najlepsze: moglibyśmy podobną ankietę uruchomić w ramach Elektrowozu i wyniki chyba bardziej przystawałyby do rzeczywistości. A i ja chętnie przytuliłbym kilka złotych :)

AyrturSenny

Zadomawiam się
Do mnie ankieta dotarła bez żadnych powiązań z Elektrowozem. Jestem „dumnym” członkiem EV Klub Polska i to nie pierwszy raz, kiedy przysyłają jakieś ankiety. Ale poziom merytoryczny tych ankiet jest tak niski jak atrakcyjność benefitów wynikających z członkostwa. Odechciewa się odpowiadać po kliku, kilkunastu pytaniach. Wygląda to jak pisane na szybko, na kolanie wolne myśli na temat elektromobilności. Wydaje mi się, że na mocy jakichś zobowiązań ich fundacja musi przeprowadzić jakieś badania, więc próbują je przeprowadzić. Nie wydaje mi się, żeby wnioski wynikające z tak skonstruowanych ankiet miały jakąś wartość.

Bronek

Pionier e-mobilności
Czytając pierwszy satut czy regulamin tej grupy u jej początków ...od razu dostalem wysypki..

Zrobila sie fundacja i ....jak bywa czesto wszystko jasne :)
To jak z kibolami klubami np HD gdzie wierchuszka robi dill a reszta dostaje szaliki i naszywki

Last edited: