Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
Aplikacja mycitroen
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KrzysztofFly, post: 105795, member: 1062"] Przed chwilą przetestowałem u siebie, co prawda ja mam aplikację na androidzie, jednak po pierwsze, przed przesłaniem trasy przez BT, mogłem ją bez najmniejszego problemu usunąć z aplikacji klikając "zamknij" i już mi się więcej aplikacji nie pojawiała, po drugie, po połączeniu z samochodem poprzez BT, trasa została przesłana do nawigacji i usunięta z aplikacji. Trasa nigdy nie jest przekazywana przez połączenie kablem AA i CP, tak samo jak dane w aplikacji aktualizują się tylko przy połączeniu telefonu z samochodem poprzez BT. Wnioskuję więc, że prawdopodobnie jest jakiś problem z aplikacją na Iphone, nie wiem czy próbowałeś ustawić w aplikacji inną trasę, aby nadpisać tamtą i zobaczyć czy wtedy zniknie, kolejna rzecz to czy trasa była przesłana za pierwszym razem, a także czy była przesyłana do nawigacji samochodu przy kolejnych podłączeniach? W sumie mam też Iphone, spróbuję jeszcze zobaczyć na nim co się stanie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
Aplikacja mycitroen