Aplikacja Tesli dziwny komunikat

Jarek238

Nowy na Forum
Witam wszystkich, jestem nowy na forum dlatego przepraszam jezeli moje zapyatanie jest banalne ale nie moge nigdzie znalezc odpowiedzi na moje watpliwosci.
Od paru dni pojawia mi sie w telefonie (Android 14) powiadomienie z aplikacj Tesli o tresci "Usprawnij dzialanie kluczyka w telefonie". Po kliknieciu powiadomienia, znika ale po kilku sekundach znowu sie pojawia. Co zrobic aby te powiadomienie sie wiecej ni pokazywalo? Czy mam jakies złe ustawienia w telefonie? Dziekuje za wszystkie sugestie.

Attachments

• IMG-20240904-WA0001.jpg
    IMG-20240904-WA0001.jpg
    992,4 KB · Liczba wyświetleń: 50

Bronek

Pionier e-mobilności
Moze mozesz włączyć w ustawieniach BT złącze szerokopasmowe UWB
inne ustawienia BTt Do tego -apk Tesla z działaniem ciągłym w tle .
Oszczędzanie baterii i wykluczenie apk Tesla
Itd ...

ciastek

Pionier e-mobilności
W aplikacji wejdź w "Bezpieczeństwo i kierowcy". Tam znajdziesz informacje co zrobić, by polepszyć działanie kluczyka.

viallos

Pionier e-mobilności
Miałem to samo i tylko do jednej z Tesli. Zrobiłem w samochodzie co kazali i wciąż było... aż dzisiaj zniknęło:)

Tutaj masz powiadomienia może znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie pozdrawiam:
)https://www.tesla.com/ownersmanual/model3/pl_pl/GUID-9A3F0F72-71F4-433D-B68B-0A472A9359DF.html
Witam wszystkich, jestem nowy na forum dlatego przepraszam jezeli moje zapyatanie jest banalne ale nie moge nigdzie znalezc odpowiedzi na moje watpliwosci.
Od paru dni pojawia mi sie w telefonie (Android 14) powiadomienie z aplikacj Tesli o tresci "Usprawnij dzialanie kluczyka w telefonie". Po kliknieciu powiadomienia, znika ale po kilku sekundach znowu sie pojawia. Co zrobic aby te powiadomienie sie wiecej ni pokazywalo? Czy mam jakies złe ustawienia w telefonie? Dziekuje za wszystkie sugestie.