Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Karty i aplikacje mobilne
Aplikacja z roamingiem i faktura zbiorcza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="wxwx78, post: 244441, member: 4799"] Odświeżę wątek i się podzielę, własnymi, doświadczeniami, z punktu widzenia JDG: BP: faktury co 2 tygodnie . Faktura z PL na ładowanie (ceny w apce to netto ; atrakcyjne nie są) , faktura z DE na prowizje (1%) od tej faktury z polskim NIP. W trakcie okresu wypowiedzenie. DKV: faktura co 2 tygodnie . Faktura z niemieckim VAT ID ; ceny w aplikacji , na ładowanie , to netto ([I]ustawienie brutto/netto nie robi nic ; ja myślałem że robi i teraz mam 23% więcej ;-) [/I]) . Zamierzam wypowiedzieć umowę. Shell : wczoraj podpisałem umowę i czekam na kartę. Ceny z apki Shell Recharge + 1.99 netto opłaty za rozpoczęcie ładowania. Moya Firma ([I]konto się zakłada w apce lub na stronie ; wszystko self-service; od razu jest karta wirtualna a plastik można domówić[/I]) : właśnie założyłem dla testu, ale apka odstrasza trochę ;) Za to można mieć 1 fakturę zbiorczą w miesiącu a za ładowanie płaci się od razu (lub mają opcje karty przedpłaconej). Ceny w apce w miarę zbliżone do tych od danego operatora, ale stan zajętości ładowarek mija się z prawdą. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Karty i aplikacje mobilne
Aplikacja z roamingiem i faktura zbiorcza