Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Arval, wynajem i serwis
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Gingol, post: 238724, member: 2643"] Wygląda na to, że u Ciebie po prostu musi być na wierzchu, niezależnie od faktów, danych i rzeczowych argumentów. Od dłuższego czasu śledzę aktywnie oferty wynajmu – zarówno w Arval, jak i u innych – i dla Tesli nigdy nie pojawiła się tańsza propozycja wynajmu, niezależnie czy chodziło o nowy egzemplarz, czy używany. Sam podpisałem umowę w grudniu 2023 na nową Model 3, w ofercie Flex, limit 15k/rok, za 2099 zł netto miesięcznie – i była to jedna z najlepszych historycznie stawek na ten model w elastycznym wynajmie. Więc zamiast rzucać kolejne ogólniki w stylu „Arval daje nowe w tej cenie” – doprecyzuj. Tak, daje – ale nie Teslę. Tak, może być „w tej cenie” – ale nie w ofercie Flex. EV6 w obecnej ofercie Arval Flex kosztuje 1949 zł netto/mc – ale już z wpłatą własną (czyli dofinansowaniem, które trzeba najpierw wyłożyć). I jak już wspominałem: nie porównuję tu innych producentów, tylko skupiam się konkretnie na Tesli. Na ten moment wygląda to tak, jakbyś po prostu nie potrafił odpuścić, mimo że nie masz żadnego konkretnego kontrargumentu. Czysty upór. Ja odpuszczam, ktoś kto sobie czyta ten wątek sam wyciągnie wnioski. Z tym Twoim „za drogo” jest jak z horoskopem – brzmi znajomo, pasuje do wszystkiego i nie trzeba nic liczyć. Wystarczy powiedzieć tonem eksperta i już można iść spać z poczuciem wygranej... EOT. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Arval, wynajem i serwis