Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
OPEL
Opel Astra Electric Forum • Opel Astra-e
Astra E kilkusetkilometrowy test
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Prawdziwy_Ciastek, post: 220199, member: 5024"] Dostałęm dzięki uprzejmości salonu Astrę na dwa tygodnie. Kilka słów o aucie. fajny kompakt, dobrze wyposażony ( wersja Ultra czy Ultimate), w przeliczeniu ok 156 KM mocy. + Fajna opcja customizacji widoków na ekranach i HUD. + na trybie sport bardzo sympatycznie się zbiera. Tryb Normal czy Eko odczuwalnie już przy zmianie trybu ograniczają moc auta w kierunku zasięgu. + bateria i zasięg, w mieście myślę, że do 400km na jednym ładowaniu do zrobienia. średnie zużycie miałem na poziomie 21kWh / 100 km. + tryb retardera z jednym kliknięciem przy manetce "skrzyni biegów" bardzo ładnie ograniczał zużycie zarówno baterii jak i na dłuższą metę kocków i tarcz hamulcowych ;) - materiały we wnętrzu, głównie mam tu na myśli boczki drzwi, które dośc wysoko poprowadzone mają ordynarni twardy palstik. to czuć, szczególnie, że klamka jest usadowiona w tymże właśnie przy cenie za to auto boli. - bagażnik jest już bardzo mały w wersji hatchback mocno poniżej klasy C. - ADAS wywalał non stop błędy, wiec nie dało się tego używać. _ brak frunka czy jakiejkolwiek osłony , jak podniesiemy maskę to możemy oglądać goły silnik i osprzęt:) No i największy minus to cena(!!!) może to zaszłość albo nowa polityka stellantisa, ale przy finansowaniu już lepiej jest wziąć Choćby Grandlanda, który oferuje o wiele więcej za podobną cenę. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
OPEL
Opel Astra Electric Forum • Opel Astra-e
Astra E kilkusetkilometrowy test