Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
AUDI
Inne modele i pozostałe pytania
Audi E-Tron 50 Quattro problem z aktualizacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="FeyNiX, post: 189759, member: 4169"] Jutro albo pojutrze podłączę obd11 i dam znac bo wcześniej w 5F pojawiał się błąd B201A ale dlatego że nie było bazy nawigacji. Z ciekawości dzisiaj odpaliłem samochód i zawsze po postoju próbował pobrać Audi Connect i wyświetlało błąd a dzisiaj brak komunikatów. Wszystko działa elegancko a nawet mam Amazon Music czego wcześniej nie było. Właśnie też zastanawiałem się o dalszej aktualizacji innych sterowników w tym od baterii ale nie znam nikogo kto ma ten sprzęt :/ Odezwę się na dniach. Napisałem z ciekawości do Audi do działu od MMI czy poratują plikami do najnowszej wersji bo według MIB-helper jest już P40xx ale nie liczę na zadawalającą odpowiedź. Słyszałem z innych źródeł że tylko Tesla pozwala pobrać zdalnie wszystkie aktualizacje an Audi jedynie poprawki map a wszystko inne musi być podłączone pod oprogramowanie lub przez tryb serwisowi i karta SD. Nawet w serwisie ASO Audi powiedzieli mi że muszą podłączyć żeby zaktualizować. Głupie ale tak jest podobno. Mi właśnie zależy na oprogramowaniu baterii w zarządzaniu prądem bo to zwiększa zasięg a także można uniknąć ewentualnych awarii i pożaru jak ostatnio GT w USA. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
AUDI
Inne modele i pozostałe pytania
Audi E-Tron 50 Quattro problem z aktualizacja