Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
AUDI
Audi Q4 e-tron Forum • Audi Q4 e-tron/Sportback
Audi Q4 e-tron / opinie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 130051, member: 89"] Ktoś mu powiedział w salonie skody, że enyaq ładuje się 160 kW do 80%. Czy to jest prawda? Nie, to jest bzdura. Nie audi, nie etron jakiś, tylko skoda. Co Ty tu próbujesz udowadniać? Tacy sprzedawcy psują rynek, bo na odpowiadają takich głupot ludziom, a potem taki człowiek albo kupi i się zawiedzie, albo nie kupi, ale będzie te bzdury przekazywał dalej... Ostatnio gadałem z ludźmi, których sam trochę namówiłem do EV, ale oni kupili w sumie 3 Mercedesy. No i właśnie takie durnoty co im włożyli do głowy... Że im przejedzie auto na autostradzie 500 km... Że się naładuje w 15 minut... No nie dało się słuchać normalnie. Aż mi trochę głupio bylo, że ich namówiłem, bo raz gdzieś pojadą i będzie taki zawód, że kaplica później... Mówiłem, żeby brali Teslę, ale oni mają jakiegoś szwagra w Mercedesie czy coś i nie dało się przekonać, ale żeby takie bzdury ludziom opowiadać? Bo jemu w aucie pokazuje 500 km zasięgu, to przecież przejedzie tyle 140 kmh... Takie są właśnie realia jak człowiek nie mający pojęcia, kupi auto od dealera i później na sobie się dowie jak to naprawdę działa. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
AUDI
Audi Q4 e-tron Forum • Audi Q4 e-tron/Sportback
Audi Q4 e-tron / opinie