Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
AUDI
Audi Q4 e-tron Forum • Audi Q4 e-tron/Sportback
Audi Q4 e-tron / opinie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Robur82, post: 130185, member: 1333"] Akurat enyaq kręci się koło komina i ładuje na placu, więc wielkiej spiny nie ma Pan w salone to goo... znał się i nie mial o niczym pojęcia Jak miał mi wmówić, że ładuje 160kw jak max moc ładowania tego auta jest 135 czy 140kw Co do ładowarki, chyba nie do końca jej wina, nowy greenway w Łyszkowicach przy A2, na 200kw pokazał podobna moc co na 100kw, problem jest po stronie auta, albo tego co je ładował. Podjechał z nieprzygotowaną do ładowania baterią. W sumie to nawet nikt tego nie wytłumaczył w salonie skody jak przygotować baterię do ładowania, tacy znawcy od parzenia kawy. ( Osobiście byłem tylko pomysłodawcą zakupu elektryka do tego typu eksploatacji i sugerowałem TMY, ale użytkowniczka jak wsiadła do tesli to nie zakochała się w jej wnętrzu, tym bardziej w wyglądzie zewnętrznym). Zakup oczami, funkcjonalnością nadwozia, jakie inne auto zmieści się w kwocie dotacji i ma wyposażenie full head-up skóry wentylowane hak relingi dachowe koła 21 i nie pamiętam co tam jeszcze, wersja full. Więc jak ktoś ma wiedzę jak przygotować baterię do ładowania to chętnie przyczytam. Podejrzewam, że navi trzeba wbić ładowanie jako miejsce docelowe. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
AUDI
Audi Q4 e-tron Forum • Audi Q4 e-tron/Sportback
Audi Q4 e-tron / opinie