Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
AUDI
Audi Q4 e-tron Forum • Audi Q4 e-tron/Sportback
Audi Q4 e-tron / opinie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="viallos, post: 45220, member: 531"] To nie prawda ... w załączniku jest konfiguracja Audi którą tworzyłem żeby była w miarę podobna do cytryny (z kilkoma pakietami) za 170k. Ta konfiguracja chyba nawet nie ma jeszcze kamery. Żeby miała wyposażenie podobne do Citroena kosztowałaby około 260k. Mimo rabatów to wciąż dużo więcej. Z tą wartością końcową to też do końca się nie zgadzam , Audi raczej kupują ludzie którzy mają jakieś pieniądze ... kto da ci tyle kasy za samochód bez najbardziej podstawowego wyposażenia .. sprzedawałem kilka 2-3 letnich samochodów BMW i Audi i klienci raczej wymagający .. no chyba że paliwo będzie po 15PLN/l to wtedy faktycznie nikt nie będzie patrzył na wyposażenie :-) Nie chcę cię przekonywać w jedną bądź druga stronę .. natomiast podaję argumenty które mnie przekonały że jednak to Audi nie będzie dla mnie dobrym wyborem. Ponieważ chcę samochód elektryczny również na trasy to niestety nie zdecydowałem się na Citroena. Niestety w tej półce cenowej pozostała tylko TM3. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
AUDI
Audi Q4 e-tron Forum • Audi Q4 e-tron/Sportback
Audi Q4 e-tron / opinie