Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Auto-swiat znów w formie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 45479, member: 6"] A może to i lepiej ?. Ładowarek jakby nie było przybywa. Są takie sobie cienkie , ale są To po kiego mi konkurencja do nich ? Człowiek jeszcze z rok dwa temu był oryginalny, ludzie się oglądali czy to dyplomata czy jakiś zagraniczniak? Auto niby czeskie, marka nieznana..Szpan, a gdybym na różowo okleił to i panie by się może zainteresowały. Choć na szczeniaczka lub wózek z dzieckiem łatwiej... Po jakiego ch. czytaj:. Diabła, mi ta powszechna elektromobilność? I tak klimat ma przesr ne, bo będą węgiel kopać i kupować palić syfem. Mieszkam pod miastem, to smród jedyny z eko groszku sąsiada i czasem śmieci dają z komina, od innego. Wali z pól gnojowicą, jak kolega rolnik źle oceni kierunek wiatru . Ale nie dieslem! ICE mi nie śmierdzi nawet w mieście (wew obieg). Nie wiem czy temat tutaj o zmianie z zielonych tablic na białe nie był dobry? Nawet technologię sthelt czyli atrapę rury wydechowej i boombox z potężnymi rykiem silnika 1,2 na gazie warto zainstalować. Nie ma co naciskać na Naród, bo i tak podaż słaba. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Auto-swiat znów w formie