Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Autopilot na krajówce? Chyba wreszcie działa!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="EVJerry, post: 221336, member: 3474"] Nigdy nie zauważyłem, by moja Tesla przeczytała znak z dojazdówki lub bocznego pasa. O ile zgodzę się, że nie jest zbyt dobrze, to jednak zauważam, że sytuacja się poprawia. Przepisy ruchu drogowego w dużym zakresie nie są zharmonizowane. To, że znaki D-42 i D-43 zmieniają ograniczenie prędkości jest chyba dość unikalne dla Polski. Tesla ogólnie mało przejmuje się rynkiem polskim. Nie wiem w jakim stopniu jest to zawinione przez Tesla Polska, która jest dość miałka w swoich działaniach. Skoro od lat klawiatura ekranowa w języku polskim nie ma litery "ą", to co tu mówić o poprawnym czytaniu znaków, które jest zadaniem zdecydowanie bardziej wymagającym. Pozostaje nadzieja, że w związku ze spadkiem sprzedaży w ostatnim czasie wezmą się do roboty, chyba, że nadal będą zachowywać się jak panna na wydaniu i po prostu zostaną zadeptani przez bardziej aktywną konkurencję z Korei i Chin. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Autopilot na krajówce? Chyba wreszcie działa!