Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Awaria - kamery i inne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Wojtek Wawa, post: 199577, member: 466"] Wcale nie. Mój znajomy ma starego is250, wspaniały samochód, v6, rwd, pali to tyle co nic (na trasie coś koło 6+ litrów, widziałem na własne oczy). Ale po władowaniu kilkunastu tysięcy złotych już raz do domu nie dojechał. Zawsze coś małego się dzieje. Ta legendarna jakość to raczej przez pierwszych max 10 lat. Tak, tesla może o tym pomarzyć, ale też nie ma cudów. Inny znajomy lata temu zmienił citroena z hydro na gs300 i spotkałem go pod warsztatem, jak bardzo narzekał na zmianę. Komfort w dół, cena kilkukrotnie w górę, awaryjność bardzo podobna. Sam chciałem kupić lexusa dla żony, bo tesla nie robi małych samochodów, a lexusy trzymają cenę. Miały być ciche, ale po moich jazdach testowych te małe na pewno takie nie są. I testy ADAC to potwierdzają. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Awaria - kamery i inne