Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
Bagażnik rowerowy na hak
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Jaceq, post: 49858, member: 1236"] Trenował ktoś z Was temat haka w eC4 z przeznaczeniem na bagażnik rowerowy? Bardzo by mi się przydał, bo mam hak w drugim aucie i bagażnik, więc można by go przekładać między autami. W polskich cennikach Citroena jest informacja, że hak da się zamówić tylko do wersji spalinowych, natomiast spotkałem się z informacją na forach angielskich i niemieckich, że jest możliwość zamontowania haka z przeznaczeniem wyłącznie do bagażnika rowerowego. Znalazłem nawet taką ofertę w DE: [URL unfurl="true"]https://www.aukup.de/AHK-PKW/Citroen/Adapter-zur-Befestigung-eines-Hecktraegers-Citroen-e-C4-abnehmbar::6360.html[/URL] Piszą tam wyraźnie, że nie można tego haka używać do ciągnięcia przyczepy. Tylko czy taki hak będzie legalny? Bo pewnie może być kłopot z wpisem w dowód rejestracyjny, jeśli auto nie ma możliwości ciągnięcia przyczepy. A może w takiej sytuacji nie trzeba wprowadzać adnotacji do dowodu rejestracyjnego? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
CITROEN
Citroen e-C4 Forum • Citroen eC4 / ë-C4
Bagażnik rowerowy na hak