Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Bagażnik rowerowy Y
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Hue Zarri, post: 194974, member: 88"] Nie jedz z rowerami do Chorwacji. Ogólnie będziesz miał męczącą droge, sama droga bez rowerów jest juz męcząca. Moim zdaniem łatwiej będzie ci wypożyczyć rowery, o ile nie zamierzasz na nich jeździć codziennie a tylko okazjonalnie jako wypad. Bagażnik jest fajny tak jak sam napisałeś do 150km. Jak jedziesz w trase na tyle krótką że nie musisz sie mierzyć z nieznanymi ładowarkami. Ja na TM3LR z 5 rowerami przejchałem 280km do Kościeliska i dotarłem do celu na 0%. Jak jechałem do Kołobrzegu z 5 rowerami to doprawdy zmęczyłem się. Tesla bardzo słabo sobie poradziła z przewidywaniami zużycia, różnica w % od "zakładanych" do "rzeczywistych" to było 20%SOH. Pasażer co 2h musi wyszukiwac ładowarki które łykną dodatkowe 90cm lub pozwolą na parkowanie poprzeczne. Szukanie po zdjęciach i kombinowanie czy jak dojedizesz to ktoś ci własnie nie zastawi miejsca... szkoda nerwów. Do Chorwacji jechałem pare razy, gdzieś tam napisałem post w tym temacie, do samej CRO jeszcze dramatu nie ma, ale jak jedziesz do Splitu lub co gorsza Dubrovnika to jest to masa pałowania się. Nie masz ładowarek między SuC albo są w tkaiej odległości że będziesz się wlekł. . Nie wiem skąd jedziesz, ale zakładam że Brno lub Olomuc będzie pierwszą łądowarką, to mam wątpliwości czy dojedziesz do Wiednia pod kolejną. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Bagażnik rowerowy Y