Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Bąk recenzuje TM3HL
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Hubi, post: 145265, member: 1788"] Zgadzam się z Bronkiem, że automatyczny wybór kierunku w 95% przypadków jest trafny, a samo smyranie po ekranie nie jest w ogóle uciążliwe. Poza tym robimy to na tyle rzadko (nawet przy manewrach), że nie przeszkadza. Kierunki: też mocno się tego mocno bałem przed zakupem, ale zaryzykowałem. Pierwsza jazda po autostradzie i byłem baaardzo zaskoczony, jak intuicyjne jest to rozwiązanie. Serio, przy zwykłej zmianie pasów ruchu jest to nawet wygodniejsze niż dźwignia. Skrzyżowania: wymusza prawidłowe wcześniejsze włączanie kierunku. "uwaga, skręciłem" już nie zadziała ;) Na rondach było najgorzej, ale idzie się przyzwyczaić. Z czasem przestałem o tym myśleć i tyko do wielkiego dzwona muszę się zastanowić lub pomacać kierownicę szukając guzika. Dużym ułatwieniem dla mnie może być to, że jeżdżę motocyklem, gdzie kierunki obsługiwane kciukiem to norma. Może dlatego przyszło mi to tak łatwo? [USER=1876]@ypl[/USER] fakt, że przesiadki z auta do auta bywają śmieszne, kiedy u żony ściszam radio przed skrętem, a u siebie potem macham ręka szukając wachy. Myślę się jednak maksymalnej raz, potem przyzwyczajenia robią swoje. Paradoksalnie czym częstsze zmiany aut, tym łatwiej się przesiąść. Trochę jak kiedyś zmiana automat/manual. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Bąk recenzuje TM3HL