Be Charge

Piotr

Zadomawiam się
Spokojnie, trzeba poczekać. To są Włosi i oni od piątku mają weekend. Poza tym trzeba wziąć poprawkę, że im się nigdy nie spieszy. Dostali info teraz trzeba czasu aż przemyślą i zareagują

Szaruś

Nowy na Forum
Masz mapę w aplikacji EQUAY na telefonie.
Ale tam jest cała masa lokalizacji partnerskich, oprócz własnych LMS/Equay. Nie znalazłem w apce możliwości odfiltrowania lokalizacji partherskich.

Szaruś

Nowy na Forum
Hmm. Jakaś niekompletna ta mapa. LMS ma np. stację ładowania w Gliwicach, a na mapie jej nie ma. Ale lepszy rydz, niż nic :)

Jaceq

Posiadacz elektryka
Ale nadal jest informacja że "charge status not available" co słabo wróży
Hmm ja mam np. na ładowarce Ionity w Nowostawach normalne info o dostępności i nawet teoretycznie mógłbym uruchomić ładowanie. Jutro będę przejeżdżać obok to z ciekawości podjadę i spróbuję czy zadziała.

adianqo

Nowy na Forum
Wow, rzeczywiście. Proszę potwierdzicie informację czy działa. Ja występowałem o Chargeback i myślę że nie tylko ja. W międzyczasie od Ionity dostałem info że jakąś umowę renegocjują. Proszę o informacje czy działa już.

adianqo

Nowy na Forum
Coś się ruszyło - Ionity zrobiło się zielone na mapie. Akurat będę jutro w trasie to z ciekawości zajadę czy się da uruchomić..
Proszę sprawdź i daj znać. Uprzejmie o to proszę, pomożesz nam wszystkim, szczególnie interesuje mnie Inioty Nowostawy, Olszowa, albo Młyński Staw lub jakakolwiek Ionity w Polsce. Pojawia się to w aplikacji już jako zielone ale np napisane jest RFID not available. charge status not available

Last edited:

Bandtio83

Fachowiec
Wow, rzeczywiście. Proszę potwierdzicie informację czy działa. Ja występowałem o Chargeback i myślę że nie tylko ja. W międzyczasie od Ionity dostałem info że jakąś umowę renegocjują. Proszę o informacje czy działa już.
i coś ci odpisali?

klata

Zadomawiam się
Mi przed chwilą wyskoczyła notyfikacja z apki że ładowanie na Ionity jest już dostępne. Jak ją tapnąłem to otworzyła sie apka z informacją że jest dostępna nowa wersja. Po aktualizacji nie ma śladu tej notyfikacji.

Bandtio83

Fachowiec
Mi przed chwilą wyskoczyła notyfikacja z apki że ładowanie na Ionity jest już dostępne. Jak ją tapnąłem to otworzyła sie apka z informacją że jest dostępna nowa wersja. Po aktualizacji nie ma śladu tej notyfikacji.
Też tak miałem:)

Jaceq

Posiadacz elektryka
Ok to komuś się w końcu udało w Polsce na Ionity załadować?
Tak. Przed chwilą ładowałem się na Ionity na MOP Nowostawy. Wszystko śmiga, autoryzacja błyskawiczna. Uruchamiałem z apki. 170 kW :)

Attachments

• IMG_4503.jpeg
    IMG_4503.jpeg
    1,2 MB · Liczba wyświetleń: 11

adianqo

Nowy na Forum
Tak. Przed chwilą ładowałem się na Ionity na MOP Nowostawy. Wszystko śmiga, autoryzacja błyskawiczna. Uruchamiałem z apki. 170 kW :)
Wielkie dzięki za odpowiedź, szkoda by było żeby ta możliwość wymarła bo jest atrakcyjna. Mam nadzieję że tak się nie stanie.

Bandtio83

Fachowiec
Wielkie dzięki za odpowiedź, szkoda by było żeby ta możliwość wymarła bo jest atrakcyjna. Mam nadzieję że tak się nie stanie.
oferta jest ekstra, ja mam pakiet 500kWh, pojechałem do Chorwacji i wróciłem z 177kWh, gdyby to nie przestało działać w PL i gdybym raz nie dał ciała na stacji to bym wrócił mając tylko 80kWh, a teraz mam 5 dni do wykrzystania tych 177kwh.., napisałem do nich czy zamierzają przedłużyć mi abonament o ten okres gdy nie działało.
Teraz doświadczenia mam złe ale ogóline warto z nich korzystać bo nigdzie takiej ceny nie będzie człowiek miał