Be Charge

Jaceq

Pionier e-mobilności
Hej,

chciałem się tylko pochwalić jak udało mi się wykorzystać na wakacjach pakiecik :)
Trochę było pojeżdżone ❗️

adianqo

Nowy na Forum
Proszę Was sprawdźcie co się dzieje. Z apki BeCharge mnie wylogowało i nie mogę się zalogować. Przytomnienie hasła tez nie działa. Mam wykupiony pakiet do polowy sierpnia....

Jaceq

Pionier e-mobilności
Proszę Was sprawdźcie co się dzieje. Z apki BeCharge mnie wylogowało i nie mogę się zalogować. Przytomnienie hasła tez nie działa. Mam wykupiony pakiet do polowy sierpnia....
U mnie działa normalnie (iphone). Widać historię itp. Jeśli wciąż nie śmiga napisz na support. Dość szybko odpisują.

consigliero

Pionier e-mobilności
już miałem plan na wykorzystanie limitu gdy się okazało że wybrane stacje zmieniły swój status na czerwone. W zasadzie do najbliższej ładowarki muszę się wybrać do Twardosina. Chyba jedna w moim przypadku to będzie kit, na wyjazdy jednak wykupię sobie wecharge i będę miał spokój

Jaceq

Pionier e-mobilności
już miałem plan na wykorzystanie limitu gdy się okazało że wybrane stacje zmieniły swój status na czerwone. W zasadzie do najbliższej ładowarki muszę się wybrać do Twardosina. Chyba jedna w moim przypadku to będzie kit, na wyjazdy jednak wykupię sobie wecharge i będę miał spokój
Chyba mają jakiś problem z siecią LMS (Last Mile Solutions) bo tak na oko wszystkie ładowarki faktycznie są na mapie na czerwono. Na zielono tylko Ionity.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Ma ktoś listę jakie stacje ladowania w PL wchodzą w roaming Becharge? Chodzi mi głównie czy Orlen się łapie w to?
Orlen się w nic nie łapie - nie udostępniają swoich ładowarek innym sieciom. Tutaj masz mapę Becharge: Mapa ładowarek BeCharge