Jaceq
Pionier e-mobilności
Trochę było pojeżdżone ❗️Hej,
chciałem się tylko pochwalić jak udało mi się wykorzystać na wakacjach pakiecik![]()
Trochę było pojeżdżone ❗️Hej,
chciałem się tylko pochwalić jak udało mi się wykorzystać na wakacjach pakiecik![]()
U mnie działa aplikacja normalnieProszę Was sprawdźcie co się dzieje. Z apki BeCharge mnie wylogowało i nie mogę się zalogować. Przytomnienie hasła tez nie działa. Mam wykupiony pakiet do polowy sierpnia....
U mnie działa normalnie (iphone). Widać historię itp. Jeśli wciąż nie śmiga napisz na support. Dość szybko odpisują.Proszę Was sprawdźcie co się dzieje. Z apki BeCharge mnie wylogowało i nie mogę się zalogować. Przytomnienie hasła tez nie działa. Mam wykupiony pakiet do polowy sierpnia....
Chyba mają jakiś problem z siecią LMS (Last Mile Solutions) bo tak na oko wszystkie ładowarki faktycznie są na mapie na czerwono. Na zielono tylko Ionity.już miałem plan na wykorzystanie limitu gdy się okazało że wybrane stacje zmieniły swój status na czerwone. W zasadzie do najbliższej ładowarki muszę się wybrać do Twardosina. Chyba jedna w moim przypadku to będzie kit, na wyjazdy jednak wykupię sobie wecharge i będę miał spokój
Orlen się w nic nie łapie - nie udostępniają swoich ładowarek innym sieciom. Tutaj masz mapę Becharge: Mapa ładowarek BeChargeMa ktoś listę jakie stacje ladowania w PL wchodzą w roaming Becharge? Chodzi mi głównie czy Orlen się łapie w to?