Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Karty i aplikacje mobilne
Be Charge
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 100153, member: 89"] Ja po prostu nie godzę się na straszenie ludzi pozwami za coś co napisali na forum publicznym. Nie podoba Ci się, to opuść i nie korzystaj. Szczerze, to przeglądam Twoje posty i wolałbym, żebyś to Ty opuścił to forum niż nabrU, bo on wnosi chociaż jakąś inną perspektywę, nawet jeśli ja go zablokowałem, bo mnie męczył. Jeśli przeczytasz jego wpis ze zrozumieniem, to nie jest on nawet adresowany do Ciebie, tylko do większości ludzi na tym forum, którzy kombinowali, żeby wyciągnąć niższe ceny. Ty napisałeś: On napisał: Tu nie ma nic personalnie do Ciebie, bo Ty pisałeś o ogóle i on też, a ten ogół wydaje się jednak kombinować, a nie uczciwie siedzieć w Italii i kupować tam abonamenty na użytek w Italii. Naprawdę głosuję aby [USER=23]@Łukasz Bigo[/USER] jak najszybciej usunął Twoje konto z tego serwisu, żeby uchronić Cię prze dalszymi krzywdami. Chyba jeszcze lepiej ogólnie dostęp do internetu, bo dopiero się zdziwisz jak zaczniesz się udzielać na FB :P [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Karty i aplikacje mobilne
Be Charge