Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Będę chyba kupował przyczepę kempingową lekką do ev ?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 121076, member: 6"] Dodam, że my mamy tzw szerszy wybór. Ci co by nawt chciało, spróbować, muszą wypożyczyć. Pomijam koszty ale to tez wymaga wiekszego, planowania i przestrzegania wiekszej ilosci warunków i to co najgorsze czasowych.. :-) Zaczyna sie gadanie jak o, EV z tymi co dla nich beemka na naleśnikach z wyprutym wydechem jest mega cool. Taniej? Slowo klucz i warunek. Last mineta do Hurgady o, Chorwacji nie wspomnę na szybko bo szkoda każdego dnia jest tańsza - to fakt. Właśnie jadę do hotelu, a to tylko, dlatego że jw pisałem, znajomy chce się bujnąć Xsem (może sobie kupi?} . Trudno, byl nawet plan aby jechać mdo Poznania i kamperem i osobówką ale pies by zgłupiał . Do kojca się nie nadaje nie jest jeszcze wyćwiczony. Jedno nie wyklucza drugiego ale hotele , to na ogół syf malaria, wyjazdy na czas i z rezerwacją, to potem czasowa konieczność. Mozna odwołac jak wybierze tą droższą opcję. Ale zawsze jest presja. My tu mowimy o karawaningu luzackim, komfortowym bez napinania. Kamperem jeżdżę nawet na większe zakupy i byłem w Slupsku na grobach. Kobity latały ze szmatami i miotłami po mogiłach, a ja z psem bykiem na wyrku, kawka itd. Serwisowanie, niewiele sie różni od wyjazdu samochodem tylko bierzemy co chcemy a nie co wejdzie ? To nawet lepsza zabawa niz doposażanie domu czy Tesli,. taki tuning kampera. Zresztą to dom letniskowy o tyle lepszy że na wiekszej ilosci działek. Nie są to tanie rzeczy i to jest problem, podobny jak z elektrykami. Teraz po covidzie jest nawet drożej, itp. Wszystko jest podobne do rynku elektryków. Na swojego kampera pare lat temu, czekalem kilka miesięcy, bo już wiedzialem po poprzednim mniejszym i przyczepie czego w nim chcę. To podobnie jak tu w EV. Ja ż nie kupię elektryka tylko że będzie do kupienia, on musi mi odpowiadać, bo wiem co chcę a nie że mi się coś wydaje. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Będę chyba kupował przyczepę kempingową lekką do ev ?