Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Będę chyba kupował przyczepę kempingową lekką do ev ?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="skyactivwalker, post: 121128, member: 675"] Tak, hotelowe wyprawy to ostateczność, nawet moje dzieciaki nie chcą jeździć na te spędy gdzie jest tylko hałas, żarcie w hotelowej restauracji i syf w basenie. Musisz odróżnić jedzenie w restauracji w której choćby teoretycznie jest nadzór sanitarny i wyparzarki do naczyń od mieszkania którego operator w 15 minut musi posprzątać po poprzednim lokatorze. Jeśli wierzysz że naczynia są tam myte to jesteś wielkim optymistą. Przetarcie podłogi, wymiana ręczników i poszewek i tyle. Zdejmij kiedyś poszewkę z poduszki na której śpisz i zobacz jak ona wygląda pod spodem, ja bym się zrzygał. Setki ludzi przed tobą się w tą poduszkę pociło i śliniło, a nie jeden wyprawiał z nią niewyobrażalne rzeczy. Na dziko w Chorwacji też bez problemu staniesz tylko trzeba potrafić, można wieczorkiem w konobie zjeść kolacyjkę i dogadać się z właścicielem na postój na parkingu. Zatoczki nad Jadranem też są pełne ludzi nocujących na dziko. No i akurat tam mam kilka małych kempingów gdzie toalety i cały węzeł sanitarny lśni czystością. Zobacz np. kamping NAVIS w koło Starigradu. Na malowniczym cypelku, cudowne miejsce a o 20 godzinie ludzie prawie szeptem rozmawiają. Nie da się tego porównać do harmidru w hotelu. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Będę chyba kupował przyczepę kempingową lekką do ev ?