Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Będę chyba kupował przyczepę kempingową lekką do ev ?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 121678, member: 6"] Była nawet dyskusja na Forum CamperTeam, czy z oseskiem jechać w kraje dalekie . Ja byłem przeciwny a pewna para upierała sie ,że to nie ma znaczenia i wybrali sie niemal z noworodkiem na objazd po Europie . Twierdząc ,że tam nawet lepsza jest opieka . Dali radę . Nawet twierdzą ,że to lepiej bo im sie nie rozłaziło po kamperze . Troche w tym racji , bo w domu podobnie . Najwyżej się drze się w łóżeczku ale palucha do kontaktu nie wsadzi . Ludzie jeżdżą z psami kotami i nawet widziałem Niemca z kanarkiem . [B]Ja jednak uważam ,że najlepiej we dwoje . Ale to chyba po wypuszczeniu dzieci w Świat każdy tak woli ? [/B]PS trzeba pamietac ,że jedzie sie z kiblem itp , żarcie i picie na nielegalu robi sie czasem jadąc a do .do kibelka tez mozna . Stajesz np pod hypermarketem , na stacji benzynowej MOPie lub w fajnym miejscu na noc . Nikt Cie nie pogoni bo bez biwakowania masz prawo . Sa pewne rguły w zalezności od kraju , ale te turystyczne na ogół widza w Tobie kasę [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Będę chyba kupował przyczepę kempingową lekką do ev ?