Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
👇BEV generują o 73% mniej emisji nawet wliczając produkcję baterii....a hybrydy są bez sensu... 👇
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Marcel232, post: 253866, member: 3601"] Spalimy każdą krople ropy, każdą tone Tyle mówi google ai: Średni roczny przebieg samochodu osobowego w Polsce to około 17 925 km. Jest to jeden z niższych wyników w Europie. Przykładowo, w Niemczech średni roczny przebieg wynosi 22 542 km, a w Czechach 19 155 km. Od razu coś mi się wydawało, że 12000/rok to trochę mało. Ja nie dojeżdżam autem do pracy, żona ma do pracy 3x w tygodniu 10km a rocznie autami robimy około 35000km. A czy jestem z innego obozu?? Może tak może nie. Raczej nie interesuje mnie co się będzie działo za 30-40 lat. Każde pokolenie jakoś sobie poradzi. Ilość ludzi na świecie i ich poszczególne emisje są problemem. Sam jeszcze pamiętam jak było nas 5 miliardów a teraz jest ponad 8 i liczba ta rośnie lawinowo. Obojętnie jak bardzo eko będziemy emisje cały czas będą rosnąć. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
👇BEV generują o 73% mniej emisji nawet wliczając produkcję baterii....a hybrydy są bez sensu... 👇