Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Bez ściemy... czyli nasze realne zuzycie kWh...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Karol_w-wa, post: 42759, member: 492"] Vmax 160 jest w Niro oficjalnie. Nieoficjalnie samochód ten jedzie maksymalnie równe 180 km/h (na tyle jest ustawiona blokada elektroniczna). No i dokładnie tyle jechałem tam gdzie się dało. Btw przy tej prędkości zużycie jest kosmiczne, nie pamiętam ile baterii miałem w Człuchowie, w każdym razie już od Manowa leciałem na rezerwie i dojechałem finalnie na 2% baterii. Prawidłową średnią przejazdu trudno wyliczyć, tak jak napisał Kolega Viallos tam są roboty drogowe w dwóch czy trzech miejscach i długie odcinki jednokierunkowe. W zwykłe dni sterują tym pracownicy firmy drogowej, ale w środku świąt ustawiono sygnalizatory i mimo kompletnego braku ruchu musiałem dłuuugo czekać, aż mi się wyświetli zielone. Ps. JareG, temat łosi jest mi znany, najważniejsze aby nie szarżować po ciemku, gruba zwierzyna najczęściej wychodzi po zmroku. Pozdrawiam [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Bez ściemy... czyli nasze realne zuzycie kWh...