Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
AUDI
Audi Q6 e-tron Forum • Audi SQ6 e-tron / Q6 e-tron
Białe Q6 już odebrałem z Krakowa i odwiozłem do Gdańska.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Darski, post: 211934, member: 4311"] Nie zarejestrowałem, że ktoś cos pisal. Skąd takie ładne zestawienie, to można konto myAudi pod coś podpiąć? BO mam bez głośników w zagłówkach. Jeździłem testówką z tym wynalazkiem i nie wiem po co to komu, może do navi, ale mnie głosy w navi denerwują, zwłaszcza przy takim zajebistym HUDzie. Więc zdecydowałem że nie zapłacę za to 6 czy 7 koła (tzn nie było w wybranym przeze mnie samochodzie, za to pewnie było coś innego) A z tym SW to w sumie nie wiem, wczoraj coś w apce przeskoczyło i mi już pokazuje że SW mam aktualne, z resztą w samochodzie sprawdziłem i mam wszędzie 03.01.00/C - ale też chyba różne wersje tego softu są z tym samym numerkiem. Mam na przyszły piątek umówiony serwis z klamką i softem jak jeszcze mi apka krzyczała, że jest aktualizacja, to o to spytam. Ale coś musi być jednak nie do końca z tym softem bo opcję kluczyka w telefonie mam niedostępną - też spytam. No i zabezpieczenia Androida datowane są na 5 maja 2024 - więc średnio jak na soft z listopada. Swoja drogą, trzeszczą mi uszczelki od panoramy na wybojach, też ktoś tak ma? No i jeszcze jedno, byłem w salonie plusa żeby ten pakiet uruchomić i tam mi facet powiedział że pakiety samochodowe tylko w salonach własnych plusa można uruchomić (?) - prawda czy mu się nie chciało? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
AUDI
Audi Q6 e-tron Forum • Audi SQ6 e-tron / Q6 e-tron
Białe Q6 już odebrałem z Krakowa i odwiozłem do Gdańska.