Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Biały Y, lekko obtarty / wgnieciony tył, jak naprawić?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Wolfshill, post: 110190, member: 2121"] Dzięki za wszystkie podpowiedzi! No ja chyba najbliżej jestem, żeby zrobić jakąś smart naprawę za swoje pieniądze rzędu 1 - 2k PLN, bo właśnie mega nie ufam co może się stać z moją polisą w kolejnym roku jeśli tę szkodę robiłbym z AC. W tym roku za pakiet OC+AC zapłaciłem w PZU uczciwe 6 630 zł za full opcję i odpowiada mi ten poziom kosztów. A czy jeśli w tym warsztacie Tesla approved body shop w Kawęczynku powiedzą mi, że nie zrobią mi tego w limicie 2k PLN, to czy mogę szukać na rynku czy jestem ograniczony do warsztatów z autoryzacją Tesli? Jak to działa? Zakładam, że zaprawki mogę zrobić gdzie chcę, ale martwi mnie ta klapa bo tam jednak trzeba będzie trochę klepać / wyciągać i nie chciałbym mieć potem problemów z gwarancją na klapę ze względu na naprawę poza siecią Tesla. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Biały Y, lekko obtarty / wgnieciony tył, jak naprawić?