Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Biały Y, lekko obtarty / wgnieciony tył, jak naprawić?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="xcszuv, post: 141968, member: 1949"] Ja też jestem zdania że samochód jest do użytku choć lubię mieć wszystko TIP Top i wkurzaja mnie te czarne dziury w zderzaku. Jednak nie na tyle żeby od razu wymieniać i malować zderzak Badyshop Tesli za parę tysięcy.😁 Poszukam kogoś kto to "przypudruje" na tyle żeby nie kuło w oko ta czernią. Oczywiście sam.nie zrobię tego tak jak fachowiec. Gorzej że ciężko. kogoś znaleźć żeby się podjął bo to gowniania robota mała kasa a efekt może być slaby przez co dobre zakłady nie chcą sobie psuć opini że odstawiają fuszere. ps. Pamiętam że w trzymiesięcznej Toyocie Corolli cofałem do tyłu , nie poczekałem na odpalenie kamery która wolno startowała i nie zauważyłem taczki. Tam to dopiero zrobiłem bałagan w zderzaku 😃 a przy sprzedaży po pięciu latach klient nawet nie zwrócił na to uwagi i nie próbował się targować za uszczerbki w zderzaku a było było kilka niezłych. Był tak w szoku że samochód nigdy nie malowany że takie pierdoly olał. wcześniej oglądał kilka innych i każda była bita albo przynajmniej malowana :) My na naszych Teslach biznesu życia nie zrobimy w szczególności ci co kupili przed obniżkami. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Biały Y, lekko obtarty / wgnieciony tył, jak naprawić?