Błąd czujnika zatrzasku pokrywy :/

slaveq

Pionier e-mobilności
Będę obserwował czy to na pewno to ale był lekki luz na wtyczce więc zakładam, że jednak to :). Nie ma się co Tesli bać, wszystko proste jak budowa cepa co najwyżej trzeba trochę więcej siły przyłożyć :). Jeszcze raz dzięki.

tokwi

Pionier e-mobilności
To ja jeszcze dodam tutaj tekstowo VCFRONT_a391_frunkLatchSwitchFault by nakarmić googla, co by dobra rada @Bronek niosła się po świecie :)

Tesla ma błędy fajnie zindeksowane.
Możnaby zrobić osobny rozdział na podforum Tesli z wątkami wg indeksu kodów błędu.

BTW - Właśnie miałem mobilny serwis Charge Portu (kod błędu: CP_a100) jutro skrobnę osobny wątek dla potomnych w tym temacie.

tokwi

Pionier e-mobilności
Ja korzystałem już 2x z mobilnego
Przez aplikację trzeba poprosić w trybie - chat i jeśli jest możliwy mobilny to Warszawa kwalifikuje i przydziela termin.

Co do południa Polski to jest przynajmniej 2 panów serwisantów. Przemili i sympatyczni entuzjaści elektromobilności. W swojej robocie bardzo dokładni.

I żeby nie było szydery, że serwis Tesli jeździ dieslami to rzucam zdjęcie - jak to jes naprawdę. Serwiscar to ten biały.

IMG_0104.jpg

6a8

Posiadacz elektryka
Ale diesel, to ponoć już tylko jeden jeździ. Pakowny, ja to nawet rozumiem ( Tesla nie ma jeszcze vana, a buzz ma słabe zasięgi jak na razie).