Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
błąd ładowania/ błąd zasięgu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Masta20PL, post: 248946, member: 4724"] Zawsze ładuję w pracy prędkość do 11kwh do 80%. W ndz wyjeżdżam w sumie pierwszy raz z rodziną tym autem w trasę ponad 200km. Pomyślałem w środę naładuję 100%. gdzieś tam jechałem coś tam coś tam w czwartek była taryfa ujemna to jeszcze raz doładowałem do 100% w domu mobilna ładowarką 4kwh. W pt jechałem do sklepu do przedszkola na chwilę do pracy nie wiem ile ubyło ale powiedzmy że około 10%. Dziś w tanich godzinach chciałem jeszcze raz doładować ze stanu około 90% do 100% mobilną ładowarką w domu. Zauważyłem, że przy 100% rekuperacja nie działała. [B]Była wpięta w gniazdko, otwieram gniazdko w apce tesli ustawiam ładowanie 100% i mam 100% w aucie 488km zasięg (wczesniej na 100% pokazywało 481km) w czasie 1 sekundy ;p[/B] mysle jakis blad patrze w aucie tak samo zmieniam suwak z 80% do 100% i nic, jade autem 1km zrobic by sie zresetowalo czy cos. Rekuperacja działała bardzo dobrze, kilometry spadły, spadł 1% mam 99% i teraz nie chce się doładować, mam suwak 100% podpinam ładowarkę komunikat, że naładowało. Auto po najnowszym sofcie. Ktoś tak miał? Nie wiem czy jechać drugim autem jutro ;p raz, że zasięg oszukuje i teraz nie wiem czy 10% to będzie 0% czy w trasie spadnie mi w sekunde z 30% na 20%. Czy się naładuję po drodze? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
błąd ładowania/ błąd zasięgu