Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Błąd ładowania w czasie jazdy.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 18163, member: 89"] Dokładnie o to mi chodziło - forum Samochodów Elektrycznych ale dział Tesla M.in. dlatego zawsze jak mam jakieś ciekawe informacje ogólne, to staram się pisać o tym w dziale ogólnym. Opisuję swoje podróże, ciekawostki jakie znajduję i to nawet nie tylko o samochodach (wtedy wrzucam w dział redikop). Oczywiście masz rację i nie mam na myśli, że ogólnie "jesteś wredny", zwracam tylko uwagę, na to, że czerpanie przyjemności z tego, że ludzie mają jakieś problemy wydaje się "taką trochę wredotą" - dokładnie dlatego tak napisałem, a nie , że "jesteś wredny z gruntu i ogólnie to jesteś złym człowiekiem". Domyślam się, że tak nie jest i zakładam, że tak nie jest. Chciałem napisać, że jest to takie "polaczkowanie" ale szukałem innego słowa, bo nie lubię używać tego. Zdecydowałem się na taką frazę i niestety może wyszło trochę za mocno - przepraszam. O reszcie się nie wypowiadam, bo to też już personalne wycieczki były ale rozumiem, że to taka trochę zemsta, bo mogłem Cię sprowokować. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Błąd ładowania w czasie jazdy.