Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
BMW
BMW i4 Forum • i4 eDrive40, i4 M50
BMW i4 - czy to auto jest dostepne?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Ragrik, post: 39764, member: 882"] hej wrażenia po tygodniu: - jak jeżdzę w miarę normalnie (staram sie nie przekraczać o więcej niż 20 km/h) po okolicy, czyli wsie i miasteczka, to spalanie 21.5 jest całkiem realne i nie jestem zawalidrogą.. myślę, że w trybie eco to nawet poniżej 20 się zejdzie na spokojnie, tylko że ja mam te wystające 20" więc to też nie pomaga - ekran się dość mocno palcuje, ale może to kwestia brudnych palców ;) - mojej dziewczynie udało się 'spalić' klocki, tak że jak dym poleciał z pod maski to już szukaliśmy miejsca gdzie zaparkować, aby auto się spokojnie spaliło i nic oprócz niego :) a w sumie to tylko pare razy gwałtownie zahamowała , ale tak zbyt gwałtownie, bo się uczyła jeździć... - kolor to czarny szafir - sprzęt audio super, ale jeszcze mocno nie katowałem, no i pare fotek w załączniku [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
BMW
BMW i4 Forum • i4 eDrive40, i4 M50
BMW i4 - czy to auto jest dostepne?