Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
BMW
BMW iX1 Forum • BMW iX1 xDrive30 i in.
BMW iX1 - odczucia po 2 dniach użytkowania
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="elektryk, post: 108702, member: 2029"] Używam Pixel 6 Pro i tylko raz miałem sytuację, że mi nie zadziałał dostęp (odpaliłem apkę Tesli, przyłożyłem telefon do słupka i już ok) - to było całkiem niedawno, nie wiem co było powodem, ale nawet słuchawki Bluetooth zaczęły mi się rozłączać (tak jakby telefon się głęboko usypiał) - wybudzenie telefonu od razu wybudziło połączenie ze słuchawkami. Natomiast kilka spostrzeżeń z użytkowania - czasami jest kilka sekund zwłoki - zwłaszcza przy bagażniku, pomaga wyjęcie telefonu z kieszeni i wybudzenie ekranu, jak podchodzę do samochodu z telefonem w ręku to jest bez zwłoki (telefon zapewne nie jest głęboko uśpiony). Ciekawe natomiast jest to, że w nowej wersji aplikacji mobilnej Tesla znaleźli ciągi znaków sugerujące, że przygotowują się do uruchomienia dodatkowego rodzaju łączności z samochodem z użyciem UWB (Ultra Wide Band) - akurat w moim telefonie to może być ciekawe, bo wersja Pro ma UWB. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
BMW
BMW iX1 Forum • BMW iX1 xDrive30 i in.
BMW iX1 - odczucia po 2 dniach użytkowania