Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Body Shop - opinie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="pawel_mx, post: 215473, member: 3535"] Autoforma Kaweczynek. Kupiłem auto od poprzedniego wlasiciela, który naprawiał tam szkodę. Auto ogolnie zrobione przystepnie ale. No własie jest sporo ale. Była wymiana przedbiej szyby, teraz cieknie podczas duzych opadow deszczu. Była wymiana drzw przednich i są źle wyregulowane. Oddalem auto na reklamację, 3 tygodnie je trzymali i nie dostalem zastepczego. Jestem z wroclawia a to pod warszawą. Przez te 3 tyg auto stało wiecej niz było cos przy nim robione. Dodatkowo naprawili defekt lakierniczy na tylnej klapie. Dzis zauwazyłem pod odpowiednim oswietleniem, że cały tył uta ma zniszczony klar. Pojawily się jakby zmlecznienia lakieru. Odciete na ostro jakby taśmą. Ewidentnie wokoło cześci klapy ktorą malowali. Generalnie tragedia. W toku naprawy poprzednego wlasiciela byla wymiana felgi opony. Wymianie podlegała tylna felga 20cali szeroka 10cali. Zalozyli nową szeroka na 9cali i oddali klientowi auto na 3 felgach 9 cali i jednej 10calowej. Kupilem drugi komplet felg aby zrobic zestawy i dopiero to zauważyłem. Pomijam juz oszustwa na fakturowaniu firm ubezpieczeniowych. Malo kto to sprawdza z uzytkownikow aut ale spotkałem kilka osób ktore zauważyły na fakturze są inne czesci (droższe) niż te zamontowane na aucie w toku naprawy. Moja fegla na fv była 22 cale czarna a zdjęli 20 srebrne. Najdrozsza kontra najtańsza stosowana w tym modelu ;) Koniec końców bylem 3 tygodnie bez auta, zmarnowałem 2 dni na tranzyt do i z warsztatu, przez 2 miesiace walczylem o wymianę felgi na prawidłową i to wszystko przez warsztat, który mie powinien mieć aprobaty zadnej marki gdyz partolą wszystko co się da, dla wiekszego zarobku oszukują. Jestem w trakcie wyciszania mojego x i prawie cała tapicerke sciagam odkrywając ich "majstersztyk" nawet spinki do plastików połamane i polepione klejem na sztukę. Dzis nie wiem co zrobic z tym lakierem bo nie mam ochoty wiecej tam jechać i oddac im jakiekolwiek auto. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Body Shop - opinie