Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Bogactwo wyboru czyli Id4/EV6/Ioniq5/Enyaq/Mach-E
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 17093, member: 89"] Jak to nie był dowód, jak napisałeś dokładnie to przed podaniem filmu: No i jeszcze to: LOL, no to jak sprawdzasz te fakty? Kłócisz się ze mną przez kilka postów, że jemu wyszło coś źle, bo 26 to za dużo i że powinno być tylko o 10% więcej od Tesli, a później jak kolega pisze tutaj, że w EV6 wyszło 25 przy 20 w Tesli to piszesz, że to spoko wynik... Fajnie jest mieć w swojej głowie dobry obraz siebie samego - to zdrowe, ale warto raz na jakiś czas na siebie spojrzeć krytycznie... Jak Tesla zacznie wychodzić w testach, które da się porównywać gorzej od konkurencji, to nie tylko nie odezwę się na jej obronę ale sam o tym napiszę i będę się zastanawiał nad zmianą auta. Do tej pory pisałem w kilku wątkach, że ten Ioniq5 wygląda naprawdę spoko, i gdzieś przy jakiś rozważaniach o wynajmie nawet polecałem zamiast TM3SRP, bo cena była naprawdę fajna. Tutaj w tym dokładnie wątku pisałem o przewagach Tesli głównie jeśli chodzi o system i sieć ładowania ale zaznaczając, że tak jest w PL, a na zachodzie może być inaczej. Kompletnie nie czepiałem się zużycia i zasięgu. Podsumowałem bardzo dokładnie za co ja uwielbiam moje auto w którymś z postów i skończyło się na tym, że twórca wątku kupił jednak TMY. I może właśnie na szczęście. Teraz jak widzę, że to jednak może nie być najlepszy wybór, bo zima dopiero się zaczyna, a tu już takie kwiatki wychodzą, to staram się dać znać w wątku o dokładnie tym aucie, żeby uważać, bo wygląda na to, że auto ma [B]słaby system zarządzania temperaturą baterii[/B]. Koniec kropka - nie hejtuję na Ioniq5, tylko podnoszę taki temat. Tak to właśnie sprawdzasz fakty. Weź ioniq5 na test - przejedź 1000 km wrzuć filmik z całości albo podeślij jeden chociaż rzetelny test tego auta pokazujący inne wyniki - wtedy uwierzę, że da się lepiej i przyklasnę za zaangażowanie, bo to co piszesz nie ma [B]żadnego [/B]pokrycia w faktach - napisać sobie można wszystko. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Bogactwo wyboru czyli Id4/EV6/Ioniq5/Enyaq/Mach-E