Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Brak regulacji lędźwiowej w Q2 2021
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="krist, post: 7725, member: 85"] masz rację , ale nie do końca. gdybym był klientem na LR albo SR+ to pełna zgoda. Ja szukałem emocji, a na dzisiaj wybór jest albo TM3P, albo Taycan, za 3xtyle. Oczywiście tycan jest pod większością względów lepszym autem, ale poprzeczka jest ustawiona bardzo wysoko, a użytecznośc elektryka w Polsce jeszcze dyskusyjna. Stąd Tesla. Producent ma oczywiście prawo wyczyniać co mu się tylko w granicach prawa podoba. Klienci głosują portfelami. I za 3 lata zobaczymy ilu early adapterów z Polski zdecyduje się kolejny raz na Tesle, ale to jakby problem tesli. Mnie nie pasuje to że samochody wymagają serwisu posprzedażowego, o czym nikt nie informował. Przygladnięcie się czy nie uszkodzili zderzaka w transporcie to nie to samo co podłaczanie lamp, regulowanie paneli czy malowanie progów, a to by należało zrobić na dzień dobry. Sam proces zakupu jest słaby, panuje chaos, importer nie jest w stanie udzielić wiążących odpowiedzi na pytania o wyposażenie samochodu. Nauczka jakaś jest, tyle. no nie całkiem, masz już zrobioną zaliczkę do leasingu, podpisaną umowę, a w specyfikacji tesli jest bardzo wygodnie napisane kilka głównych elementów wyposażenia, o reszcie nie wspominają, więc jaka masz podstawę do reklamacji? Mam takie go znajomego, razem działamy w lokalnym automobilklubie, wielki fan BMW, i Tesli. Od kiedy pamiętam coś tam zawsze opowiadał Tesla to, Tesla tamto, jakie to świetne auta. W sumie to on mnie namówił żeby pojechac na jazde próbną. Przyśpieszenie w P jest wiadomo jakie, po paru dniach zastanowienia pomyślałem że co bym innego nie kupił to będę żałował że mam np 4,5 do setki a mogłem mieć 3,3. Więc kupiłem. Opowiadałem mu przy okazji o kontaktach z Teslą, o mailach, o dziwnych informacjach o odbiorze (dostałem telefon że jak zmienie kolor na niebieski to mam 100% gwarancji na 1 kwartał, a jak nie to nie wiadomo), potem był przy odbiorze, i mówie mu na bierząco co tam przy aucie zauważyłem. Pożczyłem mu też samochód na tydzień jak byłem poza krajem. I teraz tak, śmiał się ze mnie strasznie że kupiłem poprzednio Mercedesa (a nie BMW) i z w sumie niewielkich kłopotów serwisowych z tym autem. Jak teraz widzi jak wygląda obsługa klienta i jakośc wykończenia w Tesli to tylko kręci głową że to "fenomen że ludzie to w ogóle kupują". Jazda jest świetna, super się prowadzi i przyśpiesza, ale inne tematy leżą i kwiczą, tyle. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Brak regulacji lędźwiowej w Q2 2021