Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
BYD
BYD Dolphin Surf Forum • BYD Dolphin Mini
BYD Dolphin Surf, test redakcji Elektrowozu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Henryk1957, post: 244774, member: 5462"] Nie oglądałem jeszcze tego BYD-a, ale szczerze powiem, że nie rozumiem czemu chińskie produkty w dalszym ciągu tak niemiło zaskakują jakimiś pierdołami. Jak można na przykład nie dać tylnej wycieraczki w hatchbacku albo dać tylko jedną z przodu tak jak w T03 czy Surfie? Oczywiście znam te opowiadania z mchu i paproci o promilowym oporze powietrza, ale dawno temu miałem taki samochód i wiem że to jest beznadziejne rozwiązanie. Tak samo oglądałem rok temu spalinowe MG - samochody w najwyższej opcji udające premium w środku, a nie mają głupiego termometru tzn. ponoć czujnik temperatury zewnętrznej miały, ale nigdzie nie wyświetlały jego odczytów. Odkąd nabrałem się w 2021 na zegarek Huaweia który kosztował ponad 2 tys. zl i był totalną porażką (pomimo tego jak go wychwalali w tych "niezależnych" testach youtubówych czy internetowych) bardzo ostrożnie patrzę na te chińskie wynalazki. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
BYD
BYD Dolphin Surf Forum • BYD Dolphin Mini
BYD Dolphin Surf, test redakcji Elektrowozu