Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
BYD
BYD Dolphin Surf Forum • BYD Dolphin Mini
BYD Dolphin Surf, test redakcji Elektrowozu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="CzerwonyZajc, post: 251364, member: 5863"] Wyposażenie i komfort w BYD masz pewno lepsze (akurat w Delfinie nie siedziałem, ale po filmikach widać). Parę innych rzeczy też. Nie pisałem tego, żebyś rezygnował z zakupu, tylko z ciekawości i do dyskusji - może ktoś widział na żywo lub czytał coś więcej o tym silniku. Moje wnioski wynikają z obejrzenia zdjęć i opisie na stronie BYD, więc mogę się mylić. Na moje oko wygląda to tak jak w opisie - jeden moduł. Może da się go jakoś rozebrać, bo jak nie to np jak uszkodzi się przetwornica to nie za bardzo jest jak ją naprawiać/wymienić. Skoro napisali 8w1 to siedzi tam wszystko. W Dacii jest osobno silnik, przekładnia i cała elektryka, więc można je wymieniać osobno (na allegro są już dostępne używane, więc możesz sobie pooglądać razem z cenami). Z drugiej strony na pierwsze lata masz gwarancję ( i to chyba całkiem sporo tych lat), więc historie o których piszę są mocno odwleczone w czasie. Jak kupowałem Springa, to wielkiego wyboru nie było. Dopiero potem wszedł do sprzedaży Inster, Delfin i T03. Na razie jestem super zadowolony. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
BYD
BYD Dolphin Surf Forum • BYD Dolphin Mini
BYD Dolphin Surf, test redakcji Elektrowozu