Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Hybrydy mHEV, HEV, PHEV
Tematy ogólne
BYD SEAL U DM-i Boost 2025r. 218KM 18,3 kWh netto LFP – komfortowa hybryda PHEV
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="TMRexx, post: 247400, member: 5283"] Nie uraziłeś, ale gdzie są komentarze pod Twoim postem innych osób, które to potwierdzą na podstawie swoich doświadczeń choćby na jazdach testowych. A zainteresowanie postem znikome. Może widzą coś, czego ja nie zauważyłem. Aż zacząłem się zastanawiać czy to nie podejrzane, że to wygląda na post sponsorowany tego samochodu :) Teorie spiskowe same w głowie kwitną 😂 Jakieś tam wady wymieniłeś, ale jakimś cudem moje doświadczenia, krótkie bo 25 min, ale jednak zupełnie odmienne, a mi nikt nie zapłacił żebym obsmarował chińskie auto, bo z wieloma znajomymi rozmawialiśmy o nim i byliśmy zainteresowani wynajmem. Egzemplarz testowy którym jeździłem jest w salonie w Szczecinie. Pojedź jak masz niedaleko i sam się przekonaj, czy to ta sama jakość co w Twoim modelu. Ja nie pojechałem tam uprzedzony, a przekonany, że to auto zrobi dobre wrażenie i je weźmiemy w tani wynajem na firmę, a nie jako os. fiz. Tym bardziej, że tyle zachwytów nim w mediach. Żadnym recenzjom które oglądałem wcześniej już nie wierzę. Nie ukrywam, że byłem zły, że zmarnowałem 2h jadąc tam to oglądać. A nie pojechałem sam. Oboje z przyjacielem mieliśmy takie samo odczucie. Chcieliśmy wziąć dwie szt. Czy jestem obiektywny ? Nie. Bo nie muszę, wybieram wg swoich wymagań i doświadczeń i wg mnie ten BYD to wydmuszka samochodu premium mająca zaczarować duperelami jak bezsensownie nieprzydatny obracany ekran. Za 209 000 zł to wg mnie nieporozumienie. A ten drogi wynajem to już w ogóle brak logiki, gdy za podobną ratę masz już auto z prawdziwej półki premium. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Hybrydy mHEV, HEV, PHEV
Tematy ogólne
BYD SEAL U DM-i Boost 2025r. 218KM 18,3 kWh netto LFP – komfortowa hybryda PHEV