Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Celebryta w elektryku utknął na autostradzie. Chciał być eko, musiał prosić o podwózkę
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Przemekc1, post: 208589, member: 1264"] Niezbyt się z tym zgadzam, szczególnie w sytuacji w jakiej jesteśmy obecnie wcale nie musi być to dla tych firm super biznes. Dla takiego Orlenu sprzedaż prądu na ładowarkach to pewnie tylko kłopot na ten moment. Problem wielki jest natomiast dla przeciętnego użytkownika, który podjedzie na stację i okaże się, że ładowarka niby jest tylko nie działa. W najlepszym przypadku frustracja i szukanie kolejnej, w najgorszej laweta. Kilkanaście lat jak mam prawo jazdy nie miałem sytuacji kiedy nie mogłem się zatankować na stacji dużej sieci paliw, bo wszystkie dystrybutory były zepsute, nie sprawdzam w zewnętrznych aplikacjach czy stacja nie jest zepsuta. Jak rozumiem w naszym kraju, a szerzej UE chcemy promować ten rodzaj transportu. W tym celu jak najbardziej możemy wymusić na podmiotach typu stacje paliw, że mają postawić stację ładowania i ta stacja ma działać. Dla mnie to absolutnie minimum, że ładowarka na dużej stacji paliw ma działać, a jak nie to mają mieć ich kilka i któraś ma działać, w innym przypadku w życiu nie przekona się do tego rodzaju napędu przeciętnego kierowcę. Tak samo jak obecnie wymuszamy na sklepach stawianie ładowarek, tak samo jak wymusiliśmy jeden standard ładowania. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Celebryta w elektryku utknął na autostradzie. Chciał być eko, musiał prosić o podwózkę