WitamZ raomingiem miałem w Austrii i w Chorwacji trochę przygód, ale jak pokażesz rachunki, to GW zwraca różnicę.
Ja wybieram się do Biogradu i z stamtąd pewnie jakieś wypady będą.
A to ciekawe, ale trzeba zadzwonic i zglosic ze nie mozna uruchomic ?Z raomingiem miałem w Austrii i w Chorwacji trochę przygód, ale jak pokażesz rachunki, to GW zwraca różnicę.
Ja wybieram się do Biogradu i z stamtąd pewnie jakieś wypady będą.
Probowales gdzies tego Hrwatski Telecom czy jak mu tam ? Jest nadal za darmo czy trzeba placic ?Cześć.od tygodnia jesteśmy w Cro. Swiadomie wybrana trasa z Poznania przez Węgry w okolice Makarskiej. Całość na SuC. Węgry nadal za free. Na miejscu warto mieć app Elen. Wolne ładowanie 11kWh na miejscu za około 1,4/kWh
A GW 1,8… w Chorwacji w roamingu. Ja pojade tak jak lubie czyli na “Janusza” bede kombinowal.Dodam tylko, że SuC w PL obecnie 2,2 PLN / kWh
o 15:00 19.09.2022 w Rzeszowie płaciłem już 2.65Dodam tylko, że SuC w PL obecnie 2,2 PLN / kWh
Ładowałem się za Brnem dwa dni temu, roaming GW wyszedł 1,44 zł/kWh (mam najtańszy abonament).A GW 1,8… w Chorwacji w roamingu. Ja pojade tak jak lubie czyli na “Janusza” bede kombinowal.
Jeszcze nie wiem tylko jak Brno ominac bo tam dzis 3,08PLN a Cro 3,26. Ida te ceny jak zle do gory.