Cesja leasingu Nissan Leaf n-connecta 2022 rok

Bronek

Pionier e-mobilności
No k... przecież to nie jest na trasy i tak można w kółko... Ludzie mają po kilka aut i nikogo to już nie dziwi nie bulwersuje itd...
Co więcej latają i na miejscu wypożyczają. Itp... To tak jak z mieszkaniami a domkami, pomału ale się zmieniamy.
Niedługo Leafem z przedmieścia do tzw pkt przesiadkowego a dalej komunikacją miejską.. Miasta się zapychają..

STMS

Pionier e-mobilności
No k... przecież to nie jest na trasy i tak można w kółko... Ludzie mają po kilka aut i nikogo to już nie dziwi nie bulwersuje itd...
Co więcej latają i na miejscu wypożyczają. Itp... To tak jak z mieszkaniami a domkami, pomału ale się zmieniamy.
Niedługo Leafem z przedmieścia do tzw pkt przesiadkowego a dalej komunikacją miejską.. Miasta się zapychają..

ale po co się gorączkujesz ... ?

auto do zabawy po mieście to mogę sobie kupić cabrio czy terenówkę zmotaną ale nie zwykłe auto z wadą w postaci braku zasięgu w ew. potrzebie

narazie mam 2 auta i nie wyobrażam sobie trzeciego zwykłego ale upośledzonego

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja się nie gorączkuje klnę z natury :) i wychowania.
Mialem 5szt i zostały dwa, bo to upierdliwe dla dwojga ale gdy rodzinka rozbudowana i to w dojrzałe sztuki, to kilka aut bywa zbawienien.

"Tato pożycz auto" itp bywa denerwujące...

Last edited:

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Ja się nie gorączkuje klnę z natury :) i wychowania.
Mialem 5szt i zostały dwa, bo to upierdliwe dla dwojga ale gdy rodzinka rozbudowana i to w dojrzałe sztuki, to kilka aut bywa zbawienien.

"Tato pożycz auto" itp bywa denerwujące...

Mój syn w przyszłym roku zdaje prawko. Zaczynam się zastanawiać, czy sprzedaż tego wogile auta ma sens. Być może lepiej go zostawić, a nie potem kupować starego trupa, o zgrozo spalinowego. Zaczną się studia dojazdy itp.
Dyskusja zaczyna być ciekawa.

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja oddalem Leafa jednemu a drugi dostał Tm3. Taniej i bezpieczniej wychodzi. Auta bezawaryjne, nie wysilone itp.
Gdyby musieli jako młodzi sami sobie kupić, też pewnie by to były używki albo pierdziki.
Obaj mieli ICE ale jak większość ludzi co się przesiadła na EV,, spaliniakie poszły w odstawkę
Ps Zaleta, dodatkowa, to to że były wyciągnięte na firmę więc darowizna nie jest opodatkowana. Inaczej przy sprzedaży bylby podatek.

MWronka

Nowy na Forum
Cześć,
w maju mijają dwa lata, rozliczam dotację i wystawiam mojego Leafa na sprzedaż.
Przebieg 30k. Wersja N-connecta z pakietem led, czarnym dachem, oponami zimowymi. Dodatkowo hak do przewozu rowerów.
Pozostanie do spłaty 12 rat po 1950 zł brutto, wykup 1%.
Cena odstępnego do uzgodnienia +/- 70 tys.

Proszę powstrzymać się od hejterskich komentarzy :)

Prosze o kontakt. Tel 696 499 081