Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Karty i aplikacje mobilne
ChargePoint
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Szaruś, post: 130938, member: 1807"] Mam pytanie do użytkowników ChargePoint (ja zacząłem używać dopiero w listopadzie, więc jestem świeży w temacie). Zamówiłem kartę RFID (przyszła w miarę szybko), podpiąłem swoją kartę Visa. W listopadzie coś tam u nich było pokopane z systemem - ładować się dało, ale w historii ładowań nic nie widziałem, ani nic nie ściągali z karty bankowej . Miałem kilka ładowań za w sumie około 106 zł. Wczoraj się obudzili, i hurtem zarzucili mnie wszystkimi ładowaniami z listopada. Jako że miałem kartę Visa zablokowaną, to po kilku niedanych próbach pobrania kasy z karty, wyrzucili ją z mojego profilu. Odblokowałem kartę i dodałem ją z powrotem. I pobrali kasę, ale tylko 50 zł. A dzisiaj pobrali dodatkowe 90 zł z komunikatem: [I]Thank you for charging with ChargePoint. Your balance fell under PLN 25.00 and based on your recent usage we automatically funded your account with PLN 90.00 from your payment source. Your current balance is PLN 30.92, which will be applied to future charging sessions. We’ll replenish your account again the next time your balance falls below PLN 25.00.[/I] To tam zawsze trzeba trzymać u nich minimum 25 zł? Ja myślałem, że pobierają z karty tyle ile trzeba przy każdym ładowaniu. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Karty i aplikacje mobilne
ChargePoint