Chęć przejażdżki modelem Y SR - okolice Elbląg, Gdańsk, Olsztyn

pawelt

Zadomawiam się
Czy znalazłby się ktoś z okolic, kto miałby odrobinę chęci i czasu aby pokazać swojego Y za przysłowiową flachę? Nie chce mi się specjalnie dymać do warszawy tylko po to. Chcę, że tak powiem pomacać na żywo i przejechać się, nawet jako pasażer i pogadać chwilę :) Mieszkam przy S7 więc nawet gdzieś na trasie Gdańsk - Warszawa w okolicach Elbląga.

brodiro

Zadomawiam się
Mi udało się bardzo dokładnie obejrzeć TMY oraz też trochę TM3 w salonie Plichta Electric na pograniczu Gdyni i Rumii. Mimo, że nie mieli w tym żadnego interesu, człowiek z salonu poświęcił nam prawie 1,5h pokazując i opowiadając o Tesli. Byliśmy też umówieni na jazdę próbną, ale poprzedni klient nie zwrócił TMY na czas, a z tego co mi się wydaje mają tylko jedną do objeżdżania i dwie na wystawie.

Nie wiem czy będą tak przychylni, jeżeli tłumami będą walić ludzie zainteresowani tylko obejrzeniem auta, ale myślę, że warto spróbować.
Aha - na miejscu są tylko zdaje się TMY LR.

pawelt

Zadomawiam się
No tak myślałem, żeby się do nich wybrać, mam około 100 km, ale trochę nie chce zawaracać im dupy, bo interesu w tym nie mają żadnego, tak jak mówisz.

brodiro

Zadomawiam się
Oni mają opję wynajmu na jeden dzień, ale za ~1000 zł. Zadzwoniłem do nich z pytaniem czy byłaby opcja wynajmu np. na 1h, bo chciałem tylko obejrzeć auto przed ewentualnym zakupem. Byłem gotowy zapłacić jakąś sumę (ale nie 1000 zł :p), ale powiedzieli, że potraktują to jako jazdę próbną i zgodzili się za free.