Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Hybrydy mHEV, HEV, PHEV
Tematy ogólne
Chevrolet Volt 2013 Gen1 po 250.000km
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="eSUBA94, post: 242741, member: 4250"] [B]Właśnie wbiło mi 250.000km przebiegu, pora na małe podsumowanie.[/B] jestem trzecim właścicielem, auto pochodzi z USA rocznie robię około 16-17.000km na prądzie + około 10.000km na PB95 daje radę autem przejechać w ciepłe dni 65km mimo że jak było nowe producent podawał 60km zimą udaje się mi zrobić 50km jak uruchomię ogrzewanie postojowe z kabla auto ładowane tylko w domu i sporadycznie poza domem - gdyby było więcej słupków AC oraz ładowarka 7,2kw a nie 3,5kW wynik na prądzie byłby jeszcze lepszy z napraw: przez 12 lat - 2x programowanie modułów HPCM2 i BCM wymiana oleju co około roku czasu generalnie polecam, można wsadzić LPG ale lepiej jest dołożyć do 2 generacji wiadomo auto ma problemy wieku dziecięgo (mało oferuje, coś mogło by lepiej działać) ale przez te lata nie wyszło nic na jaw aby było źle, to na co się narzekało w 2011 roku dalej pozostało bez zmian [ATTACH type="full"]28326[/ATTACH] [ATTACH type="full"]28327[/ATTACH] stan baterii HV[ATTACH type="full" width="413px"]28328[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Hybrydy mHEV, HEV, PHEV
Tematy ogólne
Chevrolet Volt 2013 Gen1 po 250.000km