Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Chorwacja elektrykiem.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Cav, post: 47027, member: 11"] Trochę dałem ciała z tym terminem przejazdu przez Austrię, bo w niedziele Lidle były nieczynne, więc odpadła opcja darmowego ładowania. Skorzystałem więc z roamngu Greenwaya i podładowałem na Smatrics'ach - zadziałały od strzału. Zresztą brakowało nam raptem 50 km zasięgu, w sumie wystarczyłoby jechać wolniej, ale i tak już się nam dłużyło, więc nie było takiej opcji. 50 zł za przejazd 2200 km to zresztą i tak całkiem dobry wynik, zwłaszcza że gdyby nie niedziela to dałoby radę totalnie za free...... Wczoraj dojechaliśmy do Mariboru w Słowenii. Dzień generalnie ciężki, bo na Lidlach w Czechach prędkość ładowania to 36 kW, więc w sumie spędziliśmy na dwóch ładowarkach przy nich prawie 4 h.... Ładowarki za Mlada Boleslav i w Brnie. W efekcie 730 km zajęło nam prawie 13h.... Na miejscu okazało się, że Lidle w Słowenii oferują jeszcze niższe prędkości, max to 20 kW na CCS, więc podłączyłem auto na noc na darmowym miejskim AC. Powinno wystarczyć prądu na dojechanie na miejsce. Ze względu na pogodę (temperatury wody i zapowiadane temperatury powietrza) zdecydowaliśmy się na docelowe miejsce na Istrii, w okolicach Medulin. Ma być najcieplejsza woda i najchłodniejsze powietrze (tzn. nadal ponad 30 stopni, ale już nie 36 jak zapowiadają w Omisu gdzie planowaliśmy się wczasować).... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Chorwacja elektrykiem.