Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Chyba dość rzeczowo o Tesli
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 111200, member: 89"] To zdanie świadczy, że ma miejsce jedno z dwóch: [LIST] [*]nie rozumiesz co znaczy "ideologia woke" [*]nie śledzisz jednak Elona [/LIST] Nigdzie w jego wypowiedziach nie widać woke, a ja śledzę go naprawdę dokładnie. Powiedziałbym nawet, że krytykuje woke. Dodatkowo to co piszesz o wchodzeniu w tyłek republikanom też nie jest prawdą. Twitter był i moim zdaniem nadal jest, bardzo lewicowy, a Elon ma jakąś dziwną misję żeby to zmienić. Ostatnio bycie w centrum powoduje, że prawica uważa cię za lewaka, a lewica twierdzi, że jesteś konserwą. Z jakiegoś dziwnego powodu stało się to najgorszym wyborem, bo wszyscy Cię nienawidzą :p znam to "z autopsji". Z ojcem mam kłótnie o to, że PiS jest wspaniały, a z teściem, że jest najgorszy. To centrowanie poglądów, kosztuje go bardzo dużo, bo są badania rynku pokazujące, że republikanie nie kupią chętniej EV nawet gdyby Elon stanął na głowie, więc więcej na tym traci, niż mógłby zyskać na tych podatkach. Głupsze dla mnie jest właśnie to, że domokraci odwracają się od Tesli, przed poglądy Elona, podczas gdy wcześniej twierdzili, że robią to dla planety, a teraz to już jednak planeta jest mniej ważna niż poglądy jednego gościa... No niestety tak to jest obecnie z "cancel culture". Żeby była jasność, dla mnie też niektóre jego pomysły są żenujące, jak np. te ostatnie akcje z walką z Zuckiem... No wstyd i niestety również, to ciągnie akcje Tesli w dół. Ale no cóż powiedzieć... Swoje zrobił (Tesla, SpaceX, Neuralink) i robi nadal, więc ciężko wymagać, żeby jeszcze wszystkim się podobało to co wymyśla w swoim wielce ograniczonym wolnym czasie. Niech się bawi. Dodam też, że w aucie zakochałem się nie mając tweetera i nie znając postaci Elona Muska. Po prostu miałem okazję wypożyczyć podczas podróży służbowej, przejechałem się i wpadłem po uszy. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Chyba dość rzeczowo o Tesli