Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Chyba słyszę przegub
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="zibizz1, post: 246881, member: 1241"] [USER=6]@Bronek[/USER] Jade szybko, puszczam zupełnie gaz tak ze wchodzi na maksa rekuperacja i pod sam koniec skręcam mocno koła w prawo i na ostatnim metrze moze dwóch słyszę takie ŁUP ŁUP ŁUP Taka sytuację miałem z 4-5 razy, zazwyczaj przed zmianą kierunku na wsteczny, ale raz udalo mi się to osiągnąć wjeżdżając bardzo dynamicznie na prostopadle miejsce parkingowe. Jak pojechałem do serwisu to przejechałem sie z technikiem i nie potrafiłem tego pokazać ale widziałem że sami sie potem przejechali i stwierdzili ze rzeczywiście jest nie tak. Mam w wielu miejscach zapamiętane wyższe zawieszenie do parkowania i jak odjeżdżam spod takiego miejsca to czasem zdarza mi się z pedałem w podłodze choć na chill i podobno to nie służy przegubom. A wahacze to nie wiem. Przy wjeździe na posesję w lewo mam dość wysoko krawężnik i czasem wjeżdżam dość szybko gdy coś jedzie z przeciwka. I jeszcze mam jedną ciekawostkę. Gdy auto się tak nie do końca zatrzyma jadąc w przód i zmienię na wsteczny i dość mocno wcisnę pedał ruszając pod górke to silnik potrafi przeskoczyć. Mieliście tak kiedyś? Ja już z 3 razy [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Chyba słyszę przegub