Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Chyba słyszę przegub
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 246912, member: 6"] Ja nie mogę chill , tak bylo też w Tm3 .. Próbowałem wielokrotnie i tak mam i tyle . Plaid a Sport tu różnicy wielkiej nie wyczuwam w normalnym przyśpieszaniu .W Plaid grzeje się ponoć caly czas bateria do optimum? Dawno nie próbowałem , musze sprawdzić.. Tesla wymienia podzespoły i się nie certoli, chyba że trafimy na narodowy czynnik ludzki , który jest na nie, bo nie . Ale jak pytam ludzi czy nawet tu są opisy, to tylko w sporadycznych przypadkach marudzą jak klient coś zgłasza .. U mnie na razie same dobre doświadczenia z X PS Ad komunikat o zawieszeniu to faktycznie nie jest on transparentny i nie mamy w sumie pokazanej pozycji . Ja wywalam geolokalizację co jakiś czas bo sama jak gdyby z siebie potrafi zapamiętać . Sexy też nie pokazuje. PS Psa : No pojechałem na Plaid i tak jak Chill wygładza łagodząc uspokajająco, tak Plaid wygladza Sport ale w drugą stronę i to czuć . Jest ostro ale łagodniej z mocą chyba jak w Sport z tym że bardzo trudno utrzymać sie w ramach przepisów [B]Edit no i mi puka ?[/B] Ale czy na pewno .Po zatrzymaniu i ostry zakret w lewo z szybkim ruszaniem tak jakby puk, puk , puk, mniej jak co sekunde Pukało po prawej .. Próbowałem potem to na parkingu wywołać i nie udało się .Albo mam udzieloną obsesje albo faktycznie ...? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Chyba słyszę przegub