Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
"Cieszmy się że jest tak tanio"
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bandtio83, post: 118970, member: 1753"] Liczyć mi się tego nie chce bo to twoja brożka czy ci się opłaca czy nie, ale nie o to chodziło, w wrześniu masz 1kWh za 2.16 zł, bardzo tanio. Czyli abonament opłaca się kupić gdy się dużo u nich ładuje, więc skoro abonamentowym mogą sprzedawać prąd w takiej cenie to dlaczego innym nie mogą dać podobnej ceny? To oni dopłacają do abonamentowych ? Narzekają że ciągle małe obłożenie, opłaty stałe ale ty zatrzymasz się i zaladujesz za 2.16 ale ja tego nie zrobię skoro wszędzie indziej jest taniej. Abonament jest po to aby mieć zapewniony stały dochód w przyszłości, wystarczyło by wprowadzić abonament na min 3 miesiące, w nim dać kWh tak aby cena była np 2.20 ( i tak więcej by zarobili niż na tobie,), mieliby stały dochód ( np mogliby planować inwestycje) a klienci by przyzwyczajali się z nich korzystać, mieliby na kim robić akcję marketingowe itp. Ja tego nie rozumiem, serio, jedynie co widzę że osobiście unikam ich stacji chodź parę lat temu chwaliłem ich, nie ładuje dużo poza domem ale coś tak, takich jak ja jest wielu. ps. Ja ogólnie ładuje w domu ale w wrześniu z komercyjnych pobrałem 150kWh czyli nie tak mało bo ty 212 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
"Cieszmy się że jest tak tanio"